MSN Droid

MSN Droid 1.8

Heldere chatter voor gebruikers van MSN

VOOR

  • Heldere interface
  • Verschillende waarschuwingsmethoden bij bericht

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

MSN Droid is een chatprogramma voor Live Messenger op Android telefoons. Via deze gratis applicatie chat je met al je Messenger-contacten, of deze nu WLM 2011, Messenger 2009 of welk programma dan ook gebruiken. Het grote verschil: je doet het vanaf je telefoon!

Gebruik je Windows Live Messenger veel, dan is het handig om een passende applicatie op je Android toestel te zetten. Natuurlijk vind je op onze site Hollandse multichatter eBuddy, maar richt je je volledig op MSN dan is MSN Droid een prima keuze. De applicatie integreert na inloggen al je contacten en presenteert een heldere interface zonder fratsen. Onderin het scherm vind je het veld waar de belangrijkste activiteit plaatsvindt: het chatten.

Naast de reguliere kletsopties heeft MSN Droid legio smileys voor je in petto, voor die momenten waarop je geen tijd of zin hebt om een hele rits woorden in te voeren. Daarnaast stel je gemakkelijk je status bij in het menu Myself (druk op de menuknop van je telefoon in het beginscherm) en zoek je snel naar contacten vanuit het hoofdmenu.

MSN Droid is een prima Messenger App voor Android, met een schone interface. Wij hebben weinig aan te merken op de effectieve software en nemen dan ook de advertenties (bovenin het scherm) op de koop toe. MSN Droid is voor gebruikers van het netwerk een uitstekende keuze.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor android

Meer
MSN Droid

Download

MSN Droid 1.8

Beoordelingen about MSN Droid

  • door Anonymous

    opstarten.
    moet bij op nieuw opstarten opnieuw installeren verder werkt het prima is even wennen is een andere i...   Meer

Promotie×